Ook voor al uw stucwerk kunt u bij ons terecht. Van spachtelputz tot pleister- en sierstucwerk, Meiling heeft alles voor een strakke afwerking voor u in huis. Voor binnen én buiten.

Tot in de puntjes voor elkaar

Heeft het interieur of exterieur van uw woning een opfrisbeurt nodig, of wilt u de renovatie van uw (monumentale) pand liever aan een professional overlaten? Meiling regelt ’t voor u.

JIB ()

Periodiek onderhoud van uw schilderwerk

Er zijn verschillende manieren om uw muren te laten stucen. Elke manier van stucen brengt zijn eigen werkwijze én voordelen met zich mee. Kiest u voor een subtiele korrelstructuur? Is een behangklare stuclaag afdoende of gaat u voor superstrak en egaal? Afhankelijk van uw wensen, voorzien onze stucadoors u van de juiste laag pleisterwerk, zoals sausklaar of behangklaar stucwerk, spackspuiten en sierstucwerk of sierpleisterwerk.

schilderwerk

JIB3311

Ook voor al het schilderwerk kunt je bij ons terecht. Met onze erkende meesterschilders ben je verzekerd van een hoogwaardige, duurzame oplossing voor elk project. Ambachtelijk vakwerk, zoals het hoort. Al sinds 1928.

onderhoudsplan

JIB2568

Voorkom financiële verrassingen en houd het houtwerk van jouw woning of pand altijd in perfecte staat. Met de uitgekiende schilderonderhoudsoplossingen van Meiling.

Met het Meiling meerjarig schilderonderhoudsplan (MJOP) houdt u het schilderwerk van uw woning in topconditie. U voorkomt (onzichtbaar) verval en/of houtrot en daarmee gepaard gaande problemen en/of financiële verrassingen. En dat is wel zo’n fijn idee.