Schilderwerk

Is uw woning of pand toe aan nieuw schilderwerk? Kies voor ambachtelijk vakmanschap van Meiling Putten. Van houtrotreparaties en schilderwerk tot het aanbrengen en/of volledig vervangen van glaslatten, neuslatten en kozijnen: onze meesterschilders brengen uw schilderwerk weer in perfecte staat.

Goed schilderwerk

Of u het zelf gaat doen, of laat doen: een frisse schilderlaag levert een schitterend eindresultaat op én beschermt de houten delen van uw pand of woning. Ziet u op tegen het vele werk en besteedt u de klus liever uit aan een professional? Onze schilders helpen u graag bij:

 • Buitenschilderwerk
 • Binnenschilderwerk
 • Totaalonderhoud
 • Renovatieprojecten
 • Monumenten
 • Beglazing

Buitenschilderwerk

Om het schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning of pand optimaal te beschermen, kunt u uw buitenschilderwerk het beste eens per 5 tot 7 jaar volledig (laten) vervangen. Daarmee voorkomt u het afbladderen van de verf, scheuren in uw schilderwerk of erger: houtrot en verval. Met een grondige schilderbeurt ziet uw pand of woning er weer stralend uit. Welke onderdelen wij meenemen tijdens het buitenschilderwerk, dat bepaalt u natuurlijk zelf. Denk aan het repareren, renoveren, schuren, gronden en/of schilderen van:

 • Deuren
 • Kozijnen
 • Dakkappellen
 • Gevels
 • Schuren, tuinhuisjes, tuinkamers, veranda’s en gastenverblijven
 • Ander houtwerk zoals schuttingen, trespa en/of rabatdelen

Bespaar tot 25% op uw buitenschilderwerk

Uw woning of pand altijd in perfecte conditie? Kies dan voor het meerjaren schilderonderhoudsplan van Meiling (MJOP). Daarmee:

✓ Bespaart u tot 25% op reguliere schilderonderhoud

✓ Spreidt u de kosten over langere termijn

✓ Heeft u geen financiële verrassingen meer

✓ Voorkomt u onnodige reparaties door preventieve inspectie en onderhoud

✓ Kiest u voor 25 jaar garantie

Met het schilderonderhoudsplan heeft u voorafgaand exact inzicht in de schilderkosten over langere termijn. U bespaart bovendien veel tijd, geld én heeft er geen omkijken meer naar. Wat wilt u nog meer?

> Lees ook over [binnenschilderwerk] en de [winterschilderactie].

Offerte schilderwerk Wilt u een offerte voor een eenmalige schilderbeurt of voor periodiek schilderonderhoud ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw schilderwerk te bekijken en uw wensen te bespreken.

Totaalonderhoud

Van schilderwerk, schilderonderhoud en volledige renovatie, particuliere opdrachten tot en met grote zakelijke (turnkey) projecten: Schildersbedrijf Meiling is graag uw schilder- en onderhoudspartner. In samenwerking met gespecialiseerde dakdekkers, glaszetters, stukadoors, loodgieters en installateurs heeft u altijd één aanspreekpunt voor al uw schilder- en onderhoudswensen. Voor naadloos maatwerk en een voortreffelijk resultaat.

VCA & ISO

Naast een uitstekende kwaliteit staan ook uw en onze veiligheid en gezondheid hoog bij ons in het vaandel. Daarom is schildersbedrijf Meiling Meesterschilders zowel ISO- als VCA-gecertificeerd. Wel zo’n fijn idee.

Breng het schilderwerk van uw pand weer in perfecte conditie met de uitgekiende schilder- en totaaloplossingen van Meiling. Schilderliefhebbers in optima forma.