Meiling brengt uw (monumentale) pand weer in originele staat, als u wilt met een vleugje eigentijds comfort en uiteraard… in perfecte conditie. En wilt u het volledige onderhoud van uw woning of pand meteen ook uitbesteden aan één vertrouwd adres? We doen het graag.

fvi000
rooks wandpaneel meiling putten

Periodiek onderhoud van uw schilderwerk en meer

Tijdig onderhoud zorgt voor minder voorbereiding, schilderwerk, herstel én kosten. Door onze periodieke controles en onderhoud is uw kostbare bezit continu in optimale conditie. Als we dan toch het dak opgaan, kijken we meteen even rond of er nog andere gebreken zijn. Aan uw dakwerk, zinkwerk of zonnepanelen bijvoorbeeld. En als u wenst, schakelen we ook de loodgieter, dakbedekker of installateur voor u in. Dan bent u daar ook op tijd bij. Wel zo prettig.

stucwerk

3-14208

Ook voor al het stucwerk kunt je bij ons terecht. Van spachtelputz tot pleister- en sierstucwerk, Meiling heeft alles voor een strakke afwerking voor u in huis. Voor binnen én buiten.

onderhoudsplan

JIB2568

Voorkom financiële verrassingen en houd het houtwerk van jouw woning of pand altijd in perfecte staat. Met de uitgekiende schilderonderhoudsoplossingen van Meiling.

Met het Meiling meerjarig schilderonderhoudsplan (MJOP) houdt u het schilderwerk van uw woning in topconditie. U voorkomt (onzichtbaar) verval en/of houtrot en daarmee gepaard gaande problemen en/of financiële verrassingen. En dat is wel zo’n fijn idee.