Theehuis `s Heeren Loo

Het Theehuis op het zorgpark van ’s Heerenloo, locatie Ermelo, bestaat in 2015 jaar veertig jaar. Het interieur was in de loop der tijd verouderd, dus vonden regiodirecteur Rianne van Eijck en manager primair proces van het Theehuis Evelien Verboom, het tijd voor een metamorfose.

Meiling was al eerder betrokken bij de renovatie van Het Heerenhuis, een leegstaande villa van ’s Heerenloo, locatie Ermelo, die verbouwd is tot een prachtige werklocatie. Ook Evelien Verboom had meteen een goede klik met de stylist van Meiling.

Evelien: “Er was een beperkt budget beschikbaar en ik vond het heel prettig dat daarin werd meegedacht. Met de stylist is een plan gemaakt, hebben we de kleuren gekozen en hebben we kritisch gekeken naar de mogelijkheden en de wensen.”

“Leerlingen van VMBO Spectrum in Harderwijk hielpen met het schilderwerk. Daarnaast hebben we bijpassende raambekleding door Meiling laten verzorgen en heeft ook het terras een make-over gekregen met stoere steigerhouten meubelen.”

“Het was een plezierige samenwerking, waarbij ik altijd op Meiling kon vertrouwen. Niet alleen tussen 9 en 5, maar ook daarbuiten. De cliënten, bezoekers en medewerkers zijn enthousiast over het resultaat. Het Theehuis is nu een fijne omgeving geworden die rust en gezelligheid uitstraalt!”