Kleuradvies, gordijnen, raamdecoratie, behang & vloeren

Appartement Leusden

Dit project is een prachtig voorbeeld van ‘doe het zelf én doe het samen’. Met uitzondering van de gordijnen hebben de bewoners alles zelf gemonteerd. En het resultaat mag er zijn!

De familie Rooks vond het wat lastig om hun nieuwe appartement in te richten, omdat ze ook hun eigen meubels meenamen. Interieurstyliste Cynthia adviseerde ze over slim kleurgebruik en bij de aanschaf van raamdecoratie, behang en vloer(en).

Wat vindt de familie Rooks er zelf van?

‘Na de aankoop van een andere woning zijn we, op advies van onze dochter, bij Meiling binnengestapt. Daar werden wij blij verrast met het aanbod een styliste met ons mee te laten denken. Na het bekijken van wat foto’s van ons oude interieur (als een soort moodboard) en het kenbaar maken van onze nieuwe wensen, kwamen er direct een aantal – voor ons in eerste instantie zeer gewaagde – bruikbare adviezen. Het waren wel spannende ideeën, maar het is echt fantastisch geworden. Ook de offerte, het bespreken daarvan en de door Meiling uitgevoerde levering en werkzaamheden waren helemaal TOP!’