Mooier maken. Dat is onze drijfveer.

Al sinds de oprichting in 1928 is mooier maken de drijfveer. Door de liefde voor ambachtelijk vakwerk, een superieure kwaliteit en uitstekende vakkennis wordt Meiling gezien als autoriteit op het gebied van schilderwerk, spuitwerk en interieurdecoratie.

Met Meiling wordt alles mooier. Ons geheim? Passie, kwaliteit en puur vakmanschap.

Historie

De geschiedenis van Meiling gaat terug naar 1928. Tijs Meiling start samen met een compagnon een klein schildersbedrijf. Vanaf de oprichting bouwt Meiling aan een prachtig verhaal. Passie, kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap spelen hier in de hoofdrol. Met een enthousiast team dat beschikt over uitstekende vakkennis werken we elke dag aan de mooiste projecten. Bij Meiling zit u goed.

Totaalpakket

De grote kracht van Meiling is het totaalpakket. We helpen u graag. Van advies, regie tot en met uitvoering.

Meiling biedt alles op schilders-, coating- en interieurdecoratiegebied. Deze drie onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als klant bij Meiling wordt u volledig ontzorgd. Een mooi geschilderd en gedecoreerd huis/pand zorgt immers voor een gevoel van comfort, veiligheid en een echt thuisgevoel.

Het Atelier

In het Meiling Atelier bent u op de juiste plek voor inspiratie. De Meiling Stylistes hebben kennis van de laatste trends en innovaties. Hierdoor kunnen we proactief klantadvies geven. Onze vakmensen denken graag met u mee en komen met een gedegen plan van aanpak. Met onze gezamelijke passie voor ambachtelijk vakwerk komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Heldere afspraken, daar houden we van.