25 mei '15

Meiling Winnaar Business Event Putten 2015

Maandag 22 juni vond de vierde editie van het Business Event gemeente Putten plaats. Deze feestelijke ondernemersavond, waarbij de Verkiezing van Ondernemer/Onderneming van het Jaar centraal staat, werd gepresenteerd door theatermaker en sneldichter Willem Gunneman. Onder muzikale begeleiding van Jan Vayne interviewde hij ad rem de enthousiaste genomineerden. Daarnaast zette hij alle winnaars en genomineerden in het zonnetje door hen persoonlijk toe te zingen. De prijs in de categorie Jonge Ondernemer ging naar Meiling Schilderwerken.

Juryvoorzitter Jacqueline Beumer- de Lange maakte bekend dat Meiling Schilderwerken de winnaar van de categorie Jonge Ondernemers was. Wethouder Koekoek reikte de award uit aan de enthousiaste ondernemers Alex en Matthijs Meiling. De afgelopen jaren is het bedrijf doorontwikkeld op de verschillende terreinen. Door vertrouwen en betrokkenheid bedienen ze klanten van klein tot groot.

Onder muzikale begeleiding van Jan Vayne zette sneldichter Willem Gunneman de winnaars in het zonnetje door hen persoonlijk toe te zingen.

Vul hier uw eigen inhoud in.