8 oktober '19

Heeft u ons gemist?

Elk voor- en najaar organiseert onze samenwerkingspartner en bouwbedrijf SelektHuis open dagen. Deze momenten zijn een uitgelezen mogelijkheid om op een leuke, laagdrempelige manier kennis te maken met het bedrijf, hun werkwijze en de mensen achter SelektHuis. Én hun partners natuurlijk ;-)

Ook tijdens de open dagen op vrijdag 27 en zaterdag 28 september jl. waren onze collega’s Marianne (interieurstyliste) en Marielle (relatiebeheerder) aanwezig om bezoekers en relaties te informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van interieuradvies, interieurstyling, woningstoffering & -afwerking.


Over SelektHuis

Door traditionele bouw te combineren met prefab onderdelen (houtskeletbouw) uit eigen productiehallen, kan SelektHuis relatief snel bouwen en gunstige prijzen bieden. De toekomstige bewoners starten met een van de ruim 20 basismodellen, van daaruit wordt de woning in overleg met SelektHuis volledig gefinetuned – tot het ultieme droomhuis is ontstaan. Andere partners van SelektHuis zijn o.a. Voortman Keukens en tuin- & landschapsarchitect Hilbert Ruiter.

P.S. Heeft u ons gemist? Kom naar een van de volgende SelektHuis Open Dagen of maak alsnog een afspraak voor een interieuradviesgesprek met een van onze interieurstylistes. Particulier of zakelijk: met Meiling wordt alles mooier ;-)