17 maart '20

Corona update

Hiermee informeren wij u graag over de aangepaste werkwijze die wij momenteel hanteren om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Neem deze informatie alstublieft ter harte. Voor uw gezondheid, en die van onze medewerkers.

Vestigingen geopend

Zowel het schildersbedrijf, als de spuiterij en de winkel zijn vooralsnog gewoon geopend. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Hoe graag we het ook zouden willen, schudden we u dus even niet de hand en houden we een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter aan. We letten nóg meer op hygiëne en onze medewerkers staan uitsluitend rechtstreeks met onze collega’s en/of u in contact, als zij absoluut klachtenvrij zijn.


Wees welkom, maar…

Natuurlijk bent u net als altijd van harte welkom. Echter, mocht u zich niet helemaal fit voelen en/of relevante klachten hebben, dan vragen wij u vriendelijk doch dringend uw bezoek nog even uit te stellen.

Neem in dat geval gerust contact met ons op, wie weet kunnen wij toch wat voor u betekenen en/of samen tot een oplossing komen.


Bedankt voor uw medewerking!

Namens alle medewerkers alvast bedankt voor uw begrip en medewerking. Tot slot: blijf gezond, pas op uzelf en op elkaar. Het zijn rare, lastige tijden, maar we gaan dit doen. Samen. Daar zijn we van overtuigd 😊

Online interieuradvies

In deze bijzondere tijd moeten we creatief blijven denken. Waarschijnlijk zit u op dit moment veel thuis en dan bestaat de kans dat u met andere ogen naar uw interieur gaat kijken. Echter is het voor veel mensen moeilijk om een eigen, persoonlijke plek te creëren. De stylistes van Meiling geven u graag advies over het interieur in de sfeer die bij u past. Van advies over materiaal- en kleurgebruik tot het lichtplan en de volledige inrichting van uw woning of bedrijfspand: Samen gaan we voor het perfecte interieur! Plan een afspraak in voor een vrijblijvend intakegesprek via video of telefoon. Graag tot ziens!

Plan online interieuradvies