Als meesterschilders zijn wij van oudsher specialist in glaszetten. Wij plaatsen elk soort en type glaswerk, op de meest uiteenlopende (en onbereikbare) locaties. Wel zo handig.

Beglazing voor nieuwbouw en renovatie

Onze glaszetters komen overal. Ze worden veelvuldig ingezet bij renovaties en nieuwbouwprojecten, ook woningcorporaties, stichtingen, zakelijke en particuliere klanten kunnen voor het zetten van glas bij ons terecht.

Natuurlijk denken onze glaszetters ook graag met u, betrokken installateur en/of architect mee als het gaat om verduurzaming en te behalen normen als:

  • EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt)*
  • BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw)

*De EPC-norm wordt in 2020 vervangen door de (strengere) BENG.

Voor een optimaal woon- en/of werkcomfort, duurzaam resultaat en maximale energiebesparing. Nu, en in de toekomst.

Glassoorten

Het type glas dat u het beste kunt gebruiken, hangt onder meer af van uw eisen op het gebied van comfort, besparing en budget. Wilt energieneutraal wonen of werken? Zonder in te boeten op comfort? Kies dan voor hoogwaardig isolerend triple glas: HR+++.

Ook voor het leveren en plaatsen van vrijwel elke andere glassoort kunt u bij ons terecht. Denk aan enkelglas, veiligheidsglas (gehard, gedraad of gelaagd) tot spiegelglas en glas-in-lood.

Interieurglas

Op zoek naar het perfecte glas voor uw interieur? De mogelijkheden voor onze hardglazen interieurglastoepassingen zijn eindeloos. Van een glazen schuifdeur, pui en draaideur tot glazen balustrades, meubels, (geluidwerende) scheidingswanden en keukenachterwanden: bedenk het en we leveren het.

Glas is duurzaam, schept ruimte en is makkelijk schoon te houden. En kiest u voor een matte finish met gezandstraald glas of gaat u all-the-way met een eigen patroon of kleur? Met de vele verschillende soorten glassoorten, glas- en [spuittechnieken] is vrijwel elk ontwerp te realiseren.

Hulp bij glasschade? 
En heeft u onverhoopt glasschade? Neem vrijblijvend contact met ons op. Voor bedrijf en particulier.