Spuitwerk
Onze spuiterij voor uw woning

Onze opdrachtgevers variëren van interieurbouwers, scheepsbouwers, koffiemachine-producenten en deurenfabrikanten tot en met keukenbedrijven en winkels. Particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom. Voor elk spuitproject. Groot én klein.
 ()
JIB0

Mooi spuitwerk

Keukenfrontjes, kozijnen, radiatoren, industriële machines, kasten, tafels, stoelen en kunstobjecten. Wij maken het mooier.

Door onze jarenlange kennis en expertise (poeder)coaten we elk object en elke ondergrond. Van hout en metaal tot polyester en glas: niets is ons te gek.

keukenspuiters

DE KEUKENSPUITERS (1)

Jouw keuken is in een mum van tijd weer als nieuw. En: voor elke stijl en type keuken kun je bij ons terecht. Wat je wensen ook zijn, wij regelen het voor je. Vanzelfsprekend heb je de keus uit duizenden kleuren. Zelfs metallic kleuren zoals brons en koper! Welke kleur kiest jij? Neem een kijkje op dekeukenspuiters.nl

deurenspuiters

Logo_deurenspuiters-29546

Jouw deuren zijn in een mum van tijd weer als nieuw. En: voor elke stijl en type deur kun je bij ons terecht. Wat je wensen ook zijn, wij regelen het voor je. Vanzelfsprekend heb je de keus uit duizenden kleuren. Zelfs metallic kleuren zoals brons en koper! Welke kleur kiest jij? Neem een kijkje op dedeurenspuiters.nl

Alles mooier,
dacht u hier al aan?

Interieur- of kleuradvies

Interieuradvies

We geven u inspiratie en persoonlijk interieuradvies.

Schilderwerk

Schilderwerk

Onze schilders zijn bevlogen, secuur en betrokken voor u.

Spuitwerk

Spuitwerk

U kunt het zo gek niet bedenken, of onze professionals spuiten het.

Beglazing

Beglazing

Elk type glaswerk op de meest uiteenlopende locaties.

Meubels en lichtplan.

Meubels en lichtplan

Onze schilders zetten voor u de puntjes op de i.

Vloeren en stofferen

Vloeren en stofferen

Vloeren zetten de toon en gordijnen zijn sfeerbepalend. Net als uw keuze.

557acc9ce5992hm_abnamro_adam_300_05

ABN AMRO heeft de nieuwe kantoorruimtes in de Margriettoren aan de Haaksbergweg in Amsterdam Zuidoost in gebruik genomen. Issos leverde en plaatste onder andere de pantry's lockerkasten, garderobemeubels en de zgn. treincoupé zitjes. In opdracht voor Issos hebben wij deze meubelen gespoten.

— ABN AMRO

5b7ffcb4c9bd31

Eén van onze specialisaties is spuiten. Denk aan het spuiten van interieurs (wandafwerking) maar ook aan meubels, (garage)deuren, radiatoren, machines, kunstwerken... U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al eens in onze interieurspuiterij voorbij zien komen.

— Stoere, strakke en moderne gespoten keuken