Interieur- of kleuradvies
aan huis of bij ons in het atelier

Het Atelier is weer open voor afspraken! Heeft u behoefte aan inspirerend en persoonlijk interieuradvies? Maak dan eenvoudig een afspraak en kom langs in ons inspirerende Atelier. Heb je liever dat wij bij je thuis komen? Geen probleem, wij bieden nog steeds persoonlijk interieuradvies aan huis! Onze stylistes komen op veilige en gepaste wijze bij u thuis.
JIB
JIB0

Interieuradvies pakketten

De eerste stap naar uw droominterieur

Uitgekiend kleuradvies

Creëer de ultieme woonsfeer met de perfecte kleurcombinaties.

 • Kleuradviesgesprek
 • Kleuradvies op locatie
 • Kleurenplan op maat
 • Gratis verfsample

Alles-in-1 interieurpakket

Voor de optimale beleving van uw ruimte.

 • Interieur- & kleuradviesgesprek
 • 3D-tekening*
 • Moodboard
 • Materialenplan
 • Kleurenplan
 • Meubelplan
 • Gratis verfsample
 • Inclusief inmeten

Persoonlijk interieurplan

Een verrassend interieurontwerp door stylistes.

 • Interieuradviesgesprek
 • Inclusief inmeten
 • Kleuradvies (eventueel op locatie)
 • Styling advies

Goed advies is het halve werk

De eerste stap naar uw droominterieur

interieuradvies

JIB0772

Binnen elke woonstijl en ieder budget, creëren wij uw droominterieur! Daag je ons uit? Van advies over materiaal- en kleurgebruik tot en met het lichtplan en de volledige inrichting van jouw woning: onze interieurstylistes staan voor je klaar.

kleuradvies

JIB0939 (1)

Kleur is een echte sfeerbepaler. Daarom is de juiste kleur kiezen vaak erg lastig. Bij Meiling helpen we je graag met het kiezen van de juiste kleur.

lichtplan

10 (4)

Bij het inrichten van een woning denken mensen vaak als eerste aan de vloer en de raamdecoratie. Daarnaast maken we de keuze tussen behang of verf. Verlichting is iets wat vaak achteraf nog moet worden toegevoegd. Terwijl het maken van een goed lichtplan juist essentieel is: verlichting heeft namelijk zowel een functionele als sfeer verhogende functie.

meubelplan

11 (1)

Bij de styling van een ruimte maken we gebruik van een deel van de bestaande meubelstukken en/ of kiezen we allemaal nieuwe meubelen. We streven ernaar om samen met de jou een meubelplan te maken waarin de ruimte en de meubelen een zo natuurlijk mogelijk geheel vormen. Ruimte en meubelen moeten elkaar versterken en complementeren.

Zo loopt het proces

Online kan je een afspraak inplannen met één van onze stylistes. Je kunt kiezen voor een online vergadering of een telefoongesprek. De datum en tijd kan je geheel zelf vastleggen. De bevestiging van de afspraak sturen we naar jou per mail.

Bedenk vooraf waar je advies over wilt, zodat wij jou zo goed mogelijk op weg kunnen helpen.

Dan is het tijd voor het leukste gedeelte: het advies. Samen met de styliste ga je nadenken over welke woonstijl(en), materialen en kleuren die het beste bij jou passen.

Het online advies zit er op. Je hebt in kaart gebracht wat voor jouw belangrijk is. Nu kan je samen met de styliste overleggen wat de vervolgstappen zijn. Let’s go!

Voor als u nog ergens anders hulp bij nodig heeft

Interieur- of kleuradvies

Interieuradvies

We geven u inspiratie en persoonlijk interieuradvies.

Schilderwerk

Schilderwerk

Onze schilders zijn bevlogen, secuur en betrokken voor u.

Spuitwerk

Spuitwerk

U kunt het zo gek niet bedenken, of onze professionals spuiten het.

Beglazing

Beglazing

Elk type glaswerk op de meest uiteenlopende locaties.

Meubels en lichtplan.

Meubels en lichtplan

Onze schilders zetten voor u de puntjes op de i.

Vloeren en stofferen

Vloeren en stofferen

Vloeren zetten de toon en gordijnen zijn sfeerbepalend. Net als uw keuze.

RK4097

We hebben een nieuwe woning gekocht en ik weet niet waar te beginnen want… er moet zoveel gebeuren. Meiling heeft ons goed geholpen vast te stellen wat we nou precies wilden. Het uiteindelijke resultaat is verbluffend. Ik kom nog elke dag blij thuis!

— Familie Malenstein

StudioAntoinet-29

Voor de nieuwe inrichting van onze praktijk hebben Alyn en Deborah van Meiling meegedacht over kleuren en sfeer. Hun ideeën spraken meteen erg aan en al pratend vormden we steeds meer een beeld van hoe de "nieuwe" praktijk er uit zou moeten zien. De uitvoering van de klus zelf is netjes en professioneel gedaan en ook daar waren de contactmomenten laagdrempelig en prettig.
Met het resultaat zijn we ontzettend blij. Van onze cliënten hebben we al heel veel complimenten gekregen. De combinatie van kleuren en styling geven een fris en toch ook gezellige sfeer en dat was precies wat we graag wilden!

— Verloskundige Praktijk Putten

RK8055

Wauw! Wat is deze woning mooi geworden, al zeggen we het zelf :)
Voor deze woning uit Veenendaal hebben we meegedacht over kleuren, wandafwerking, tegelwerk in de keuken en badkamer, vloeren, trapbekleding en afstyling.

— Woning in Veenendaal