1 juni '21

én maakt er weer iets moois van!

We hebben het ‘thuis zijn’ opnieuw ontdekt. Nederland bakte, puzzelde en schilderde er flink op los dit jaar. We genoten van een vrijdagmiddag borrel in de tuin nadat we een volle werkweek aan de keukentafel hadden doorgebracht. Nu we geleidelijk weer meer van huis zijn, is écht thuiskomen nog belangrijker geworden. Hoe haal jij een frisse wind door jouw interieur? Laat je inspireren met praktische tips van onze stylistes om je huis op z'n kop te zetten en er weer iets moois van te maken!

Kleur en structuur

Wat je stijl of smaak ook is, met een nieuwe kleur op de wanden krijgt je huis een compleet andere uitstraling. Ga voor een leuke lambrisering van twee kleuren achter de bank. Of saus al je muren in een lichte basiskleur om het geheel warmer en rustiger te maken. Heb je een hoog plafond, dan is het een idee om je plafond mee te schilderen in dezelfde kleur als je muren. Zo creëer je een knusse ruimte, omdat het plafond als het ware een beetje naar beneden komt.

Heb je wel wat lef en wil je het over een andere boeg gooien? Kies dan voor een leuk behang. Wij hebben tientallen prachtige varianten in subtiele prints en bijzondere materialen. Zoals organische vormen, linnen of bamboe structuur. Een printje of subtiel glimmertje geeft een mooi accent aan (een deel) van je muur. Zo creëer je een spannende, warme ruimte.

Keukenplezier

Heb je al eens gedacht om je keuken een kleine metamorfose te geven? Met kleine aanpassingen krijgt je keuken een heel andere look! Kijk eens naar de keukengreepjes; je maakt je keuken helemaal anno 2021 met een strak zwart of goud greepje. Of stoere knoppen voor een robuuste uitstraling.

Wil je graag een ander kleurtje achter je keuken, denk ook eens aan een tegelwand als eyecatcher. Dit geeft een heel andere uitstraling aan je keuken. De tegelwand hoeft niet tot aan de bovenkastjes op plafond. Je kunt hem ook als lambrisering plaatsen.

Zijn nieuwe greepjes of een ander kleurtje op de muur niet voldoende voor jouw keuken? Maar kan je keuken eigenlijk nog jaren mee? Laat dan de keukendeurtjes spuiten! Dit kan in iedere gewenste kleur en glansgraat. Het voordeel? Je keuken ziet eruit als nieuw en past helemaal bij je huidige smaak!

Accessoires

We weten dat het wisselen van accessoires een verfrissing geeft in je interieur. Maar toch durven we vaak niet verder te denken dan een nieuwe vaas of kussentjes op de bank. Denk groter voor een aanpassing die meer opvalt. Zoals een rond of rechthoekig vloerkleer bij de bank. Vind je het kiezen van de juiste kleur lastig? Kies voor een contrasterende kleur van de bank, en pas de kussens daarop aan. Zoals een licht grijze bank waar je een rond, donkergroen kleed onderlegt. Voeg verschillende tinten groene kussens toe en je zithoek is als nieuw!

Groene zuurstofboosters

Het frisse, natuurlijke groen van planten is een enorme sfeerbooster voor in je huis. Als je geen planten in huis hebt kan dit het eerste geheime recept zijn voor meer sfeer en gezelligheid. Je hoeft ook niet meteen je hele vensterbank vol te zetten met planten. Een hoge, staande plant in de hoek bij de eettafel kan al genoeg zijn. Ook een groepje van verschillende hoogtes planten bij de bank creëert een leuk stilleven dat er gezellig uitziet.

Veel succes met het op z’n kop zetten van jou huis. Maak er weer iets moois van!

Wil je graag advies op het gebied van materialen of kleuren? Of ben je op zoek naar mooie accessoires zoals een vloerkleed? Onze stylistes staan voor je klaar! Komt gerust eens langs in ons Atelier of neem contact met ons op.