18 juni '20

De 4 voordelen van het laten overspuiten van uw keuken

Heeft u net een bestaand huis gekocht, maar bevalt de keuken u niet? Heeft uw keuken misschien een opknapbeurt nodig of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Een compleet nieuwe keuken is daarvoor vaak écht niet nodig. U kunt uw huidige keuken gewoon op laten pimpen. Hoe u dit doet? Laat dat maar aan ons over! In deze blog vertellen wij u graag wat de voordelen zijn van het laten overspuiten van uw keuken. Leest u mee?

De keuken is vaak een belangrijk onderdeel van uw interieur. Wellicht is dit de plek waar u ’s avonds de tijd neemt om te koken, samen de dag doorneemt of geniet van een heerlijke kop thee. Het is ongetwijfeld de meest gebruikte plek in huis. Ook wel, het hart van het huis. Daarom is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat u zich in uw eigen keuken thuis voelt. De voordelen van het laten overspuiten van uw keuken hebben we voor u op een rijtje gezet!

Wij denken graag met u mee.

Een persoonlijk advies dat naadloos aansluit bij uw woning, woonstijl en woonwensen?

1. Laat uw keuken spuiten en bespaar veel kosten ten opzichte van een nieuwe keuken

Wordt u ook zo blij van de kleuren van het voorjaar en de zomer? Een (nieuw) behang over de muur is een kleine moeite, maar heeft veel effect. In een ochtend kunt u uw huis al een zomerse uitstraling geven. Hieronder laten wij een greep zien uit onze collectie van Eijffinger.

Veel mensen denken bij een nieuwe keuken het eerst aan vervangen, terwijl de keuken vaak nog prima een aantal jaren mee kan. Daarnaast neemt een nieuwe keuken niet alleen veel tijd in beslag, maar brengt het ook nog eens erg hoge kosten met zich mee. Zonde!

Door uw keuken te laten overspuiten, kunt u veel geld besparen. Hoe veel de kosten verschillen met een nieuwe keuken, dat is helemaal aan u. U kunt namelijk kiezen voor het ultieme gemak, of deels zelf aan de slag te gaan. Afhankelijk van uw wensen kiest u de werkwijze en het budget dat bij u past.

Benieuwd naar wat onze Keukenspuiters u kunnen bieden? Bekijk hier de diensten en prijzen en zie wat zij voor u kunnen betekenen.

2. U bepaalt altijd uw eigen smaak

Bij Meiling staan de wensen van de klant altijd voorop. U kunt er dus zeker van zijn dat u de keuken krijgt die perfect bij u past. Metaal, hoogglans, zijdeglans of juist mat. Het kan allemaal en u kiest zelf de kleur die u mooi vindt.

Wist u dat naast de deuren, ook de frontjes en eventuele andere panelen van de keuken worden mee gespoten? U kunt er ook voor kiezen om andere grepen of een ander aanrechtblad te kiezen. Door onze samenwerking met een goede en kwalitatieve partij kunnen wij u in al behoeften voorzien. Op deze manier bieden we alleen vakkundig werk.

Vindt u het toch nog lastig om de juiste keuken te kiezen die bij u, maar ook bij uw interieur past? Plan dan gerust een interieuradviesgesprek in met een van onze stylisten. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden.

Bekijk hieronder het prachtige resultaat van een van onze projecten!

3. Geen lange wachttijden, maar wel een complete restyling

Het uitzoeken en samenstellen van een nieuwe keuken kost veel tijd en moeite. Na een aantal afspraken bent u er nog lang niet. Het bepalen van de stijl, het apparatuur, het inmeten van de keuken, de tekening… Dan duurt het tenslotte ook nog een lange tijd voordat de keuken überhaupt geleverd wordt. Nee, u bent er niet zomaar. Door uw keuken gewoon te laten spuiten, heeft u binnen no time een gloednieuwe keuken. Wat wilt u nog meer?

Hieronder ziet u het resultaat van een compleet gerenoveerde keuken. U herkent de keuken bijna niet meer terug.

Voor:
Na:
Voor:
Na:
4. Laat u volledig ontzorgen

Kiest u voor het luxe-pakket? Dan zorgen onze Keukenspuiters ervoor dat u volledig wordt ontzorgd. U kunt rustig achterover gaan zitten en wachten tot uw keuken weer als nieuw is. Wat er allemaal voor u gedaan wordt?:

• Demonteren en het vervoeren van de keukendeuren

• Het spuiten van de keukendeuren

• Zijpanelen afwerken

• Keukendeuren afleveren en weer monteren

Naast het overspuiten van uw keuken, kunt u bij Meiling ook terecht voor nog veel meer spuitwerk. Zo voorzien wij ook deuren, kasten, tafels, stoelen, kozijnen, beursstands en nog veel meer van onze duurzame, krasvaste en slijtvaste coating. Zie hier een aantal van onze resultaten.

Bent u benieuwd of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij helpen u graag verder!