18 juni '20

5x inspiratie om het zonnetje in huis te halen!

De zomer staat voor de deur, de temperaturen stijgen en de dagen zijn lang. Naast dat we buiten genieten van de mooie dagen, willen we ervoor zorgen dat u ook binnen kunt genieten. Maar hoe creëert u nou dat zomerse gevoel? In deze blog geven wij u 5 tips om inspiratie op te doen voor uw zomerse interieur. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Tip 1: Maak gebruik van lichte tinten of materialen

Licht staat synoniem voor de zomer. Al dat zomerlicht kunt u in huis versterken door lichte tinten aan uw huis toe te voegen. Des te lichter een ruimte, des te zonniger het lijkt in huis. Dit kan zowel met lichte meubels als met accessoires. Denk bijvoorbeeld eens aan een lichte kleur bank of een nieuw likje verf aan de muur. Houdt u het liever simpel? Dan kan een licht kleed op de vloer ook al genoeg zijn om een verfrissende look te creëren.

Wij denken graag met u mee.

Een persoonlijk interieuradvies dat naadloos aansluit bij uw woning, woonstijl en woonwensen?

Tip 2: Haal kleur in huis

Wordt u ook zo blij van de kleuren van het voorjaar en de zomer? Een (nieuw) behang over de muur is een kleine moeite, maar heeft veel effect. In een ochtend kunt u uw huis al een zomerse uitstraling geven. Hieronder laten wij een greep zien uit onze collectie van Eijffinger.

Wilt u toch iets minder grondig te werk gaan? Dan kunt u ook kiezen om bijvoorbeeld uw kussens, plaids vaasjes en andere interieuraccessoires te vervangen voor nieuwe, frisse en pure kleuren.

Plan gerust een gratis adviesgesprek met één van de Meiling interieur designers als u hulpt nodig heeft.

Tip 3: A little bit of magic 🌸

Planten mogen niet ontbreken in een fris en zomers interieur. Het brengt gelijk zoveel sfeer in uw woning. Er zijn zoveel mogelijkheden. U kunt kiezen voor kleurrijke bloemen voor een zomerse touch, of voor kamerplanten voor een meer tropische twist.

Wilt u wat inspiratie op doen? Neem een kijkje op:

https://nl.pinterest.com/1928meiling/planten-in-het-interieur/ en vindt de plant(en) die bij u past!

Zonnetje in huis

.

Zonnetje in huis

.

Zonnetje in huis

.

Zonnetje in huis

.

Zonnetje in huis

Tip 4: Natuurlijke elementen toevoegen

De zomer is het seizoen waarin we het meest met de natuur zijn verbonden. Door natuurlijk elementen toe te voegen in uw interieur, wordt er daarom een mooie en rustige sfeer gecreëerd. De trend van 2020 waar wij helemaal weg van zijn is Rotan! Het voordeel van dit materiaal is dat het een standaard kleur heeft en daarom in zo’n beetje elk interieur past. Het is gemakkelijk te combineren met zwart en wit of neutrale kleuren, maar het staat ook geweldig bij een fel kleurtje. U kunt er alle kanten mee op!

Tip 5: Linnen gordijnen voor een frisse uitstraling

Linnen is bij uitstek een stof die past bij de zomer. Met name linnen gordijnen zien we steeds vaker voorbijkomen. Naast dat linnen zorgt voor een natuurlijke en luchtige uitstraling, heeft deze stof ook temperatuurregulerende kwaliteiten: ideaal voor de warmere dagen! Heeft u behoefte aan advies voor de juiste raamdecoratie? Onze interieur designers en adviseurs helpen u graag op weg.

Kijk hoe we gebruik maakten van linnen bij dit project — Bekijk dit project