24 april '20

5 tips voor het creëren van uw ultieme thuiswerkplek!

Bent u ook de hele dag thuis aan het werk en wordt u vaak afgeleid? In tijden als deze moet er veel thuis gewerkt worden en is het belangrijk dat u een werkplek heeft waar u zich goed bij voelt. Daarom is een inspirerende werkplek essentieel om productief te kunnen werken. Dus tijd om uw werkplek eens flink op te fleuren. ‘’Maar hoe richt ik zo een werkplek dan in?’ Wij helpen u in deze blog op weg! Lees snel verder.

U heeft geen eigen werkkamer nodig om een inspirerende werkruimte te creëren. U kunt prima in de woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer of waar dan ook in huis een inspirerende werkplek inrichten!Licht is een must!

De ideale werkplek begint met goed licht. Kies een ruimte waar veel lichtinval is. Door uw (bureau)tafel niet te ver van het raam te plaatsen, zorg je voor voldoende natuurlijk licht. Heerlijk toch die voorjaarszon? Dit licht zorgt er ook nog eens voor dat uw productiviteit wordt verhoogt. Let wel op dat het licht niet in uw beeldscherm valt. Dat is iets minder prettig werken. Met goede raamdecoratie of gordijnen kunt u dit voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan jaloezieen, rolgordijnen, vouwgordijnen en nog veel meer.


Heeft u geen licht van buiten of werkt u veel ‘s avonds? Dan is goede verlichting een must. Zorg ervoor dat u goede basisverlichting heeft en een bureaulamp om uw werk zo goed mogelijk te blijven verrichten.

Behoefte aan advies voor de juiste raamdecoratie of een op-maat-gemaakt lichtplan? Plan dan een gratis intake gesprek in. https://www.meilingputten.nl/het-atelier/online-interieuradviesCreëer opbergruimte!

Niets is zo storend als een berg rommel om u heen. Zorg er daarom voor dat er voldoende plek is om uw spullen op te bergen. Geef uw spullen een vaste plek, zodat u uw werkplek netjes en overzichtelijk houdt.

Zorg voor leuke opbergmanden, kasten of wandplanken voor boven je bureau. Ook organisers voor op uw bureau helpen u om uw werkplek netjes te houden. U kunt gaan voor een industriële of juist een moderne look. Het voordeel van thuiswerken is, dat u zelf bepaalt hoe uw eigen werkplek eruit komt te zien!Een dosis inspiratie

Er zijn allerlei tips om ervoor te zorgen dat uw werkplek helemaal jou wordt. Denk bijvoorbeeld aan planken met lijstjes en foto’s, een moodboard met inspirerende beelden of quotes. U kunt kleuren toevoegen door diverse accessoires, zoals een klok, vaasjes, een vloerkleed of droogbloemen. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u een plek creëert waar u zich fijn voelt.To make it perfect: planten!

Planten zijn ideaal om je werkplek gezellig te maken. Ze zorgen voor een enorme sfeer. Door de verschillende kleuren groen wordt uw werkplek (nog) meer kleurrijk en levendig.

Naast dat planten zorgen voor gezelligheid, zorgen ze ook voor extra frisse lucht en zuurstof. Dit zorgt ervoor dat mensen zich beter kunnen concentreren. Daarnaast verbeteren ze ook de creativiteit en productiviteit van mensen, wordt het stressgehalte lager en zorgen ervoor dat u zich gelukkig voelt. Alleen maar voordelen dus! Benieuwd naar welke planten er geschikt zijn voor uw werkplek? Neem een kijkje op:

https://www.zoinjenieuwehuis.nl/inspiratie/https-nl-pinterest-com-1928meiling-planten-in-het-interieur voor meer inspiratie.

Bent u geïnspireerd geraakt, maar wilt u toch liever op weg geholpen worden? Plan een vrijblijvend adviesgesprek en wij denken graag met u mee!

Online interieuradvies

De stylistes van Meiling geven u graag advies over het interieur in de sfeer die bij u past. Van advies over materiaal- en kleurgebruik tot het lichtplan en de volledige inrichting van uw woning of bedrijfspand: Samen gaan we voor het perfecte interieur! Plan een afspraak in voor een vrijblijvend intakegesprek via video of telefoon. Graag tot ziens!

Plan online interieuradvies