Een vloer zet de toon. Bepaalt voor een groot deel de uitstraling en is van invloed op de interieurstijl die u gaat toepassen. Een vloer maakt de ruimte groot. Of klein. Kies de vloer die bij u past, of laat u adviseren. Bij Meiling.

JIB
fvi000

Soorten vloeren

Welke soorten vloeren zijn er? En welke past perfect bij uw wensen, woonstijl en gezinssamenstelling? Wij helpen u graag aan de juiste vloer. Kies uit hout, PVC, vinyl, tapijt en laminaat.

Heeft u vloerverwarming? Of gaat u voor ultiem comfort én gemak? Kies dan voor een PVC-vloer. Niet van echt (hout, tegels, beton of visgraat) te onderscheiden ;-)

stucwerk

3-14208

Ook voor al het stucwerk kunt je bij ons terecht. Van spachtelputz tot pleister- en sierstucwerk, Meiling heeft alles voor een strakke afwerking voor u in huis. Voor binnen én buiten.

onderhoudsplan

JIB2568

Voorkom financiële verrassingen en houd het houtwerk van jouw woning of pand altijd in perfecte staat. Met de uitgekiende schilderonderhoudsoplossingen van Meiling.

Met het Meiling meerjarig schilderonderhoudsplan (MJOP) houdt u het schilderwerk van uw woning in topconditie. U voorkomt (onzichtbaar) verval en/of houtrot en daarmee gepaard gaande problemen en/of financiële verrassingen. En dat is wel zo’n fijn idee.

Onze vloerencollectie

Een greep uit onze vloerencollectie: