Verf is een echte sfeerbepaler. In onze winkel vindt u voor elke ondergrond een passende verf, beits, lak of saus. Voor binnen en buiten.

Ons eigen, vertrouwde merk. Deze door verfprofessionals ontwikkelde verflijn biedt u een hoogwaardige verf, voor een duizelingwekkend resultaat en een eerlijke prijs. Meilingverf is verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Dé Meiling trendkleuren van dit moment zijn te zien in de kleurenwaaier.

JIB
JIB 0
Verfbenodigheden & stoffering

Op zoek naar een passende verfkleur bij uw behang? Wij helpen u graag aan de perfect matchende (accent) kleur. En rimpelt uw verflaag, heeft u te maken met een zuigende ondergrond of wilt u ‘doorbloeden’ voorkomen? Loop gerust bij ons binnen. Onze verfprofessionals hebben voor elke uitdaging een oplossing.

Onze collectie

Behang

Behang

Onze gediplomeerde stylistes helpen u graag met het maken van de beste behangkeuze. Komt u gauw even langs? Wij hebben alvast de mooiste behangcollecties voor u geselecteerd!

Wanddecoratie

Wanddecoratie

Creëer de mooiste muren met onze uitgebreide collectie wanddecoratie. Gaat u voor een gewaagde grafische print, eigentijds fotobehang of een stylish wandpaneel? Bij Meiling slaagt u altijd. Wedden?

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Vloeren & Stoffering

Vloeren & Stoffering

Met vloeren en stofferen zet je de toon. Het bepaalt voor een groot deel de uitstraling en is van invloed op de interieurstijl die je gaat toepassen. Kies de vloer of stof die bij je past, of laat je adviseren. Bij Meiling.