Creëer de mooiste muren met onze uitgebreide collectie wanddecoratie. Gaat u voor een gewaagde grafische print, eigentijds fotobehang of een stylish wandpaneel? Bij Meiling slaagt u altijd.

fvi000
rooks wandpaneel meiling putten

Soorten behang

Welk type behang kiest u? Er zijn enorm veel verschillende soorten behang, denk aan vinylbehang, glasvezelbehang, vliesbehang, papierbehang en fotobehang.

Het makkelijkste behang om (zelf) te verwerken is vliesbehang. Vliesbehang is superstevig, stootvast, rekt niet, is makkelijk afwasbaar, moeilijk ontvlambaar én… ideaal voor beginners. U heeft niet eens een behangtafel nodig!

onderhoudsplan

JIB2568

Voorkom financiële verrassingen en houd het houtwerk van jouw woning of pand altijd in perfecte staat. Met de uitgekiende schilderonderhoudsoplossingen van Meiling.

Met het Meiling meerjarig schilderonderhoudsplan (MJOP) houdt u het schilderwerk van uw woning in topconditie. U voorkomt (onzichtbaar) verval en/of houtrot en daarmee gepaard gaande problemen en/of financiële verrassingen. En dat is wel zo’n fijn idee.

stucwerk

3-14208

Ook voor al het stucwerk kunt je bij ons terecht. Van spachtelputz tot pleister- en sierstucwerk, Meiling heeft alles voor een strakke afwerking voor u in huis. Voor binnen én buiten.

Onze behangcollectie

Een greep uit ons behang. Wat past bij u?

Onze collecties

Behang

Behang

Wanddecoratie

25b

Raamdecoratie

Background

Verf

JIB2806

Vloeren en stoffering

StudioAntoinet-17

Atelier collectie

Verf

Verf

Verf is een echte sfeerbepaler. In onze winkel vindt u voor elke ondergrond een passende verf, beits, lak of saus. Voor binnen en buiten.

Wanddecoratie

Wanddecoratie

Creëer de mooiste muren met onze uitgebreide collectie wanddecoratie. Gaat u voor een gewaagde grafische print, eigentijds fotobehang of een stylish wandpaneel? Bij Meiling slaagt u altijd. Wedden?

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Vloeren & Stoffering

Vloeren & Stoffering

Met vloeren en stofferen zet je de toon. Het bepaalt voor een groot deel de uitstraling en is van invloed op de interieurstijl die je gaat toepassen. Kies de vloer of stof die bij je past, of laat je adviseren. Bij Meiling.